Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksille!

Controller

KontioMehu Oy
Business ID: 2716298-2
Address: Hallbergintie 2, 80130 Joensuu
Telephone: +358 400 355 611

Contact persons

Virpi Rötsä-Kiiskinen
virpi.rotsa-kiiskinen@kontiomehu.fi

+358 41 466 1238
 

Titta Mikkonen
titta.mikkonen@kontiomehu.fi

+358 40 825 2278

Name of the register

KontioMehu Oy’s customer register

Purpose and grounds of using personal information

All personal information is processed in accordance with the Data Protection Act (1050/2018) and other applicable legislation for managing and developing KontioMehu Oy’s customer relationships and business operations, as well as for marketing purposes. 

The consent of the data subject, an agreement between the parties or any other legitimate interest provides a legal ground for processing personal information. 

Data contents of the register

KontioMehu Oy gathers the following personal information of its customers:

Information relating to the customer relationship and the order:

  • First and last name
  • Contact details (postal address, email address, telephone number)
  • Social security number

Information gathered about the use of the site:

  • Information derived and profiled with analytics
  • Information on your terminal device and online behavior (IP address, browser type, and browsing history)
  • Date and time of browsing and the duration of the session

Regular sources of information

A data subject’s personal information is received during transactions in various services provided by the company. If necessary, personal information can be gathered from authorities’ registers, following the provisions laid down in the Data Protection Act.

Regular disclosure of information

Personal information can be disclosed to KontioMehu Oy’s cooperation partners if the disclosure of information is required to perform operations relating to the customer relationship. The parties receiving personal information under this section can use the information only for the agreed purpose and undertake to comply with the Data Protection Act.

Information can be disclosed to authorities if a compelling authority regulation or legislation so requires.

Information can be disclosed outside the EU or the EEA. If information is disclosed outside the abovementioned areas, KontioMehu Oy requires that the transferee undertakes to comply with the Data Protection Act in effect in Finland.

Protecting personal information and the register

KontioMehu Oy processes the information with extreme care and ensures appropriate data security in storing all personal information. Protection of electronic material is ensured by firewalls and other technical means required. Any paper material is stored in locked facilities.

Access to the information is restricted to only those people who are required to use the information for the purpose mentioned in the privacy policy. The information is handled in strict confidence.

Storing information

Personal information is stored only for as long as it is necessary for the purposes specified in this privacy policy and to manage the party’s customer relationship.

The information can be stored longer only if a compelling legislation or authority regulations so require.

The data subject’s rights

KontioMehu Oy ensures that all statutory rights of the data subject are enforced. The data subject’s rights include the following:

  • The right to withdraw the consent given to process personal information – If we process your personal information based on your consent, you have the right to withdraw the consent at any time by informing us. You need to contact the contact person specified in this privacy policy.
  • The right to demand personal information to be erased – You have the right to demand that we erase your personal information from our systems, for example, after withdrawing your consent, after the purpose for processing this personal information has ended, or if the processing of personal information causes you damage or harm.
  • The right to gain access to personal information – You have the right to inspect what personal information is stored in the register. The request for inspection must be made in writing by contacting the contact person of the register.
  • The right to rectify the personal information – You have the right to re-quest that inaccurate or incorrect information about you is rectified. You also have the right to request that any incomplete information is completed.
  • The right to restrict data processing – In certain situations, you have the right to demand that we restrict the processing of your personal information.
  • The right to refuse data processing – In certain situations, you have the right to refuse the processing of your personal information.
  • The right to transfer information from one system to another – If we have been processing your information based on your consent or a mutual agreement, you have the right to receive the information you have given to us in a common format in order to transfer the information to another service provider.
  • The right not to be the subject of automated decisions – KontioMehu Oy does not use the information to profile visitors or to make automated de-cisions.
  • The data subject may exercise all of the rights mentioned above by con-tacting the contact person in writing. KontioMehu Oy performs requested actions in accordance with legislation and within determined time limits.
  • The data subject also has the right to file a complaint concerning the processing of personal information to the supervising authority (data protection supervisor).

Cookies

KontioMehu Oy’s website uses cookies. Cookies are used to store the settings of the website user and to monitor in which sections of the website the user visits.

For more information about using cookies, please read our cookie policy.

Changes to the privacy policy

The privacy policy is kept up to date, and it is updated as necessary. Any changes to the privacy policy are published on KontioMehu Oy’s website.

The privacy policy was last updated on 1 December 2020.

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Päivitetty 1.12.2020

1. Verkkokauppa

Palveluntarjoajan yhteystiedot

KontioMehu Oy
Hallbergintie 2
80130 Joensuu

0400 355 611
info@kontiomehu.fi
www.kontiomehu.fi
2716298-2

Verkkokaupan tuotteita myy KontioMehu Oy, Y-tunnus 2716298-2. Verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Hyväksymällä nämä toimitusehdot verkkokaupan asiakas vakuuttaa tutustuneensa huolellisesti ehtoihin ja ilmoittaa hyväksyvänsä ne.

2. Tuotetiedot ja hinnat

Tuotteiden hinnat ovat näkyvillä kunkin tuotteen esittelyn yhteydessä verkkokaupassa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Maksunvälittäjänä toimii Klarna.

3. Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta osoitteessa www.kontiomehu.fi. Tuotteet tilataan siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Tilauksen tehtyään asiakas on sitoutunut seuraamaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen ja muiden ilmoitusviestien vastaanottamiseksi. Asiakkaan tulee olla viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tilausvahvistuksessa on jotain korjattavaa.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tekemällä tilauksen asiakas antaa suostumuksensa tietojen rekisteröintiin KontioMehu Oy:n asiakasrekisteriin sekä tietojen luovuttamisen tilaukseen oleellisesti liittyville kolmansille osapuolille (esim. maksunvahvistaja ja kuljetusyhtiö).

Tuotetta verkkokaupasta tilatessaan asiakas hyväksyy voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. KontioMehu ei vastaa mahdollisista asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneista vahingoista tai häiriöistä, jotka aiheutuvat asiakkaan antamista virheellisistä tiedoista. KontioMehulla on oikeus perustellusta syystä (esim. epäilty tietojen väärinkäyttö) kieltäytyä toimittamasta tilausta.

4. Maksaminen ja maksutavat

Verkkokauppamme maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta käytettävissänne olevat maksuvaihtoehdot ovat korttimaksu, verkkopankkimaksu, lasku sekä osamaksu.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksytte Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt KontioMehun yleiset ehdot.

5. Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksen, lähetämme asiakkaalle sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustiedot. Asiakkaan velvollisuus on tarkastaa aina tilausvahvistuksen sisältö. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säilytä tilausvahvistus siihen saakka, kunnes olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Nämä tiedot löydät tilausvahvistuksesta.

Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa, ja ole viipymättä (viimeistään 3 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta) yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausvahvistusta.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

KontioMehu Oy
Hallbergintie 2
80130 Joensuu

0400 355 611
info@kontiomehu.fi
www.kontiomehu.fi
2716298-2


Parhaiten asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo 8.30-16.00.

6. Toimitustavat ja -kulut

Verkkokaupassamme on käytössä joustava toimitushinnoittelu, eli toimitushinnat voivat vaihtua tilausajankohdan sekä tilatun määrän ja toimitustavan mukaan. Tarkat toimitushinnat ja -kulut näet tilauksen yhteydessä ennen kuin olet vahvistanut tilauksesi. Pidätämme oikeuden toimitustapojen ja -kulujen muutoksiin. Toimitukset ainoastaan Suomeen, pois lukien Ahvenanmaa.

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. 

Toimitamme tuotteet valitsemallesi noutopisteelle tai kotiinkuljetuksella. Huomioithan, että joissakin tapauksessa kuljetusyhtiö voi tehdä muutoksia toimituspisteeseen, esimerkiksi, mikäli valittu noutopiste on täynnä. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Valittavina toimitustapoina on DB Schenkerin noutopistepaketti, Postin postipaketti (palvelupisteet ja pakettiautomaatit) sekä Postin kotipaketti. Tarkemmat kuvaukset toimitustavoista löydät ohesta:

DB Schenker noutopistepaketti

Lähetys toimitetaan noutopisteeseen. Noutopisteitä löytyy esim. K-Markettien ja R-Kioskien yhteydestä. Saat ilmoituksen tekstiviestitse, kun tilauksesi on noudettavissa. Joissakin tilanteissa tilauksesi voidaan lähettää useampana pakettina (esim. tilausmääristä riippuen). Näissä tilanteissa saat siis useamman saapumisilmoituksen. 

Posti postipaketti

Toimitus joko Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Saat ilmoituksen ja ohjeet noutamisesta tekstiviestitse, kun tilauksesi on noudettavissa. Tilaus on noudettavissa Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista 7 vuorokauden ajan. Joissakin tilanteissa tilauksesi voidaan lähettää useampana pakettina (esim. tilausmääristä riippuen). Näissä tilanteissa saat siis useamman saapumisilmoituksen.

Posti kotipaketti

Postin tarjoama kotiinkuljetuspalvelu, jossa tilauksesi toimitetaan kotiovelle saakka. Tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon ollaan Postin toimesta yhteydessä toimitusajankohdan sopimiseksi. Toimitus arkipäivisin.

Toimituskulut

Yksi iso kuohujuomapullo painaa noin 1,5 kg, piccolokuohujuomapullo noin 0,4 kg ja mehupullo noin 0,8 kg. Toimituskulut sisältävät varsinaisen lähetyskulun lisäksi särkyvän tuotteen käsittelylisän sekä pakkausmateriaalit.

Tilauksen paino

DB Schenker noutopistepaketti

Posti postipaketti

Posti kotipaketti

< 10 kg

9,90 e

14,90 e

19,90 e

10-20 kg

14,90 e

19,90 e

24,90 e

20-40 kg

19,90 e

39,90 e

32,90 e

40-60 kg

29,90 e

59,90 e

39,90 e

60-80 kg

39,90 e

79,90 e

44,90 e

80-100 kg

49,90 e

99,90 e

49,90 e

100-150 kg

79,90 e

159,90 e

59,90 e

150-200 kg

99,90 e

219,90 e

79,90 e

> 200 kg

149,90 e

299,90 e

99,90 e

7. Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Lähetämme kuitenkin tilauksesi normaalitilanteessa 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta meille. Mahdolliset poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu tuotetiedoissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme teille välittömästi viivästymisen toteamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista mahdollisista haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista, mikäli ne ovat etukäteen tiedossa.

8. Tilauksen palautus ja reklamaatiot

Tilaukseen sovelletaan Suomen kuluttajasuojalain (38/1978) mukaista 14 päivän peruutusoikeutta lain säätämin rajoituksin. Peruuttamisoikeus koskee alkuperäiskuntoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Palautettavien tuotteiden pakkausten on oltava avaamattomia.

Jos haluatte palauttaa tilauksenne osittain tai kokonaan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamishetkestä. Ohjeet palautukseen saatte asiakaspalvelustamme.

Toimi näin, mikäli haluat palauttaa tilauksesi tuotteita

1. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme joko

2. Ilmoitta meille seuraavat tiedot

  • tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero
  • tilausnumero
  • palautettavat tuotteet ja määrä
  • palautuksen syy

3. Odota saamianne palautusohjeita ja toimikaa niiden mukaisesti

Palautettavat tuotteet on pakattava helposti särkyvälle tuotteelle asiaan kuluvasti, jotta tuotteet eivät vioitu. Mikäli palautettavat tuotteet särkyvät kuljetuksen aikana ja voimme todeta tuotteiden suojaamisen ja lähetyspakkauksen olleen tilanteeseen nähden puutteellista, pidätämme oikeuden periä meille aiheutuneet kulut.

Suorita palautus viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut asiakaspalvelustamme palautusohjeet. Palautus on maksullinen (alkaen 4,90 e). Palautuskulun hinta riippuu palautettavasta määrästä. Tarkan palautuskulun saat tietoosi asiakaspalvelusta.

Suoritamme maksun palautuksen viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun vastaanotamme virheettömän palautuksen. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttäneet tilatessanne, ellei erikseen ole muuta sovittu.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei tarkoita tilauksen peruuttamista. Noutamattomasta lähetetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme meille aiheutuneet kustannukset.

Reklamaatiotapauksessa toivomme yhteydenoton sähköpostitse osoitteeseen info@kontiomehu.fi. Vapaamuotoisessa viestissä tulee ilmoittaa tilausajankohta, sekä mahdollisimman tarkka kuvaus viasta. Myös kuvien liittäminen ilmoitukseen on toivottavaa.

Olette vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

9. Ongelmatilanteet ja virhevastuu

KontioMehu Oy vastaa tuotteissa ja toimituksessa olevista virheistä kuluttajasuojalain mukaisesti. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä mahdollisimman pian (kuljetuksessa vahingoittuneista tuotteista viimeistään 4 arkipäivän kuluessa, kadonneesta tilauksesta noin viikon kuluttua siitä, kun olet saanut toimitusvahvistuksen). KontioMehu vastaa tilauksesta siihen asti, kunnes tilaus on luovutettu vastaanottajalle ja alkaen siitä, kun mahdollinen palautus on vastaanotettu kuljetusyhtiön toimesta.

Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, kuvatkaa paketti huolellisesti ennen sen avaamista sekä avaamisen jälkeen ja lähettäkää kuvat sekä tiedot vahingosta meille sähköpostitse osoitteeseen info@kontiomehu.fi viimeistään 4 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta. Noutotilanteen aikana havaittavat virheet tulee reklamoida heti noutotilanteen yhteydessä henkilölle, joka luovuttaa tilauksesi.

10. Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietojanne tietosuojaselosteemme mukaisesti.

11. Yleistä

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät ensisijaisesti neuvottelemalla ratkaisemaan näistä ehdoista tai niiden soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet. Mikäli osapuolet eivät pääse neuvotteluteitse sopimukseen, ratkaistaan riitaisuudet lopullisesti Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakas voi viedä erimielisyyden myös kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

12. Immateriaalioikeudet

Verkkopalvelussa esillä olevat kuvat, tekstit, videot ja muu immateriaalioikeuksia käsittävä sisältö ovat Kontiomehu Oy:n omaisuutta. Materiaalin oikeudeton käyttö on kiellettyä ilman erillistä lupaa.

Gift cards used in the shopping cart